Línia BadalonaLínia SantsLínia Les CortsLínia SarriàLínia HortaLínia Nou BarrisLínia Sant AndreuLínia Sant MartíLínia Ciutat VellaLínia EixampleLínia Gracia
Línia Vallès

L’Ametlla i Vallromanes fan força contra els robatoris a domicilis

foto: Policia Local de L'Ametlla del Vallès

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha augmentat el nombre de controls policials per tal d’evitar robatoris als domicilis.

Es tracta d’una acció preventiva en la qual s’ha augmentat la dotació de personal que està de guàrdia. Aquestes patrulles fan controls breus i rotatius a les entrades de les urbanitzacions així com també a altres vies estratègiques per als lladres.

Des de que s’ha augmentat la vigilància, s’han realitzat quatre identificacions al municipi. També s’han fet detencions per robatoris de ferralla i per falsos inspectors d’aigua o bé de gas que tenen la única finalitat d’entrar als domicilis per controlar la disposició i els articles de valor que hi poden haver.

MÉS SEGURETAT A LES MASIES

La Policia Local de Vallromanes ha encetat aquesta setmana un dispositiu per tal d’informar i donar consells als propietaris i inquilins de les masies apartades del propi nucli urbà del municipi.

L’objectiu d’aquesta acció es prevenir els robatoris amb força o violència en zones pairals, perquè estan apartades i acostumen a viure-hi gent gran

Els agents encarregats d’aquesta tasca ofereixen als ciutadans consells com per exemple tancar sempre la porta amb clau o no deixar indicis que han marxat de la casad durant unes certes hores del dia.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
2014 Grup Comunicació 21
Qui som | Contactar | Publicitat | Avís legal